интервю портал 12 за портала 12,12,12,12

http://portal12.bg/12-te-dni-ot-dnes-v-Tochkata-na-zanulyavane-do-Rozhdestvo-vreme-za-ravnosmetka.p4294

12-те дни от днес в Точката на зануляване до Рождество – време за равносметка

След преминаването на 11.11 през енергийният еволюционен портал, днес 12.12 се отваря вторият вибрационен портал.  Това е основен момент в годишния цикъл, в който се откриват новите пътища за развитие. Този портал е точка на нулиране и време за равносметка. По темата разговаряме с Христо АуменнА (Ico AumennA), който ни представя какво следва да направим  в 12-те дни от точката на зануляване до Рождество.

Днес сме 12.12 – вторият Портал. Да обясним какво всъщност се случва днес ?
Всичко е цикли, Порталът е точка на нулиране на цикъла. Ако си представим, че еволюционният цикъл е една спирала, която се върти в кръг и постепенно, стъпало по стъпало, се издига нагоре в 360 градуса, те са разделени на 12 сектора, които имат по 30 градуса. Това е всяко едно стъпало – общо 12 стъпала, по които се изкачваме и всяко от тях се нулира – минаваш на следващият цикъл. Представете си примерно 12-те месеца, 12-те зодии на един циферблат като на часовник и ако почнем от първият месец, втория, третия…, те са по 30 дни, във всеки ден от слънцето минава по един градус, то на 12-тия ден от 12-тия месец в 12:12:12 часа имаме едно нулиране, всички 12-ки застават в една позиция. Тогава навлизаме в нулевата точка. Ако през другото време колелцата на циферблата са различни, то в този случай в един момент се нулират, защото съдържат тези 12-ки. От една страна това са периоди, цикли, стъпала, ако кажем примерно зодиите, за да се разбере защото сапо-известни. Чрез зодиите влизат различни архетипи в проявите на личността ни, примерно:

Овен – начало; стартиране на процес; пролетта;Телец – поддържане на започнатото;
Близнаци – комуникиране… и т.н.Именно така минаваме през всичките типажи на зодиака и  стигаме до 12.12 – края на годината.Това е период, в който теглим чертата на изминатото, това, което сме свършили през годината. След като направим равносметка на тези различни типажи: колко сме свършили, какво трябва да довършим, къде да наблегнем, ние виждаме какви проблеми има за решаване и кои сме решили. По този начин изчистваме в главата натрупаното кълбо и напрежение, олекваме и се качваме нагоре – Пътя към Небето и Светлината, Рождество (24.12, 25.12).

По тази стълбица, която има 12 дена от сега (12.12) до 24.12 – до Коледа, Рождество и до вътрешната светлина достигаме, чрез свършената работа на Земята. Колкото повече си решаваме проблеми и работим по своите същности, ние се изкачваме нагоре. Правейки равносметка, ние се изчистваме, като освобождаваме съзнанието. Тогава идва тази вътрешната светлина на новият ден, на новата година, когато тя се ражда.

Какво следва да направи човек в тези 12 дни от точката на зануляване до Рождество, за да се докосне до усилените в тези дни вселенски вибрации?

Най-лесно е като разгледаме нашата същност, чрез зодиакалните  знаци. Всеки от нас съдържа всички останали знаци – не само Слънцето, където му е зодията и асцендента, а има и Луна, има и други планети, които охарактеризират различни типажи и направления на същността ни, на идеала.Като се върнем на старта от тази година и се огледаме в ретроспекция:

Овен – да си дадем отговор какво е било началото и какво сме си заложили.
Телец – какво сме продължили от  започнатото. Минали ли сме в комфортната зона, насладили ли сме му се .
Близнаци – споделили ли сме го, обменили ли сме информация, обогатили ли сме това, което сме научили от другите.
Рак – семейство, дом – как сме разсъждавали, как сме си почивали, уютно ли ни е било, какво сме направили за дома и за семейството.
Лъв – творчество, идеал, управление на личността ни, как сме блестели сред хората, как сме спортували, лично пространство, почивка, любовта как ни се е развила.
Дева – чистене, чистене по себе си – кое е градивно, кое се укрепва и упражнява и кое се премахва. Чистене на всякакво ниво – ментално, емоционално, физическо. Девите се грижат за здравето на физическо ниво най-вече, но оттам и на емоционално, ментално и така да се анализира и осчетоводи ежедневието, годината на личен и междуличностен план, на всички нива.
Везни – отношенията ви с другите, с партньорите – как са, къде куцат. Да се види какво точно имаме да работим със себе си, защото чрез тях виждаме себе си.
Скорпион – там е дълбоката вода, дълбаем в себе си под повърхността на всичкото това, което се случва до тогава; да видим причинно-следствената верига, защо така се е случило и тогава може да си кажем къде точно бъркаме и тогава старото да спре, новото да продължи.
Стрелец – това да имаме едно по-философско търсене към света, към собствената гледна точка към живота, да сме малко по над нещата, да гледаме в перспектива, да не забиване към настоящето.
Козирог да си направим програма как точно да си постигнем целите и тези неща, за които мечтаем; да си направим план за годината.
Водолей – приятелските кръгове, да общуваме да споделим това, което мислим с другите, да видим те как мислят, да обменим опит.
Риби – които съдържат горе-долу всичките същности и проявленията, все едно както сега навлизаме в нулевата точка, навлизаме в нищото и си правим една проекция дали има баланс във всичките ти Аз – проявления, дали си навътре в себе си, дали си освободил себе си, дали нещо куца и къде е то. Ако има нещо да куца там остава отвътре напрежението. Както го има това в годината, така го има и 24 часа – активност, пасивност.

Така стъпало по стъпало да минем през всичките зодии и това е един вид ретроспекция на годината, която е изминала. Така си изясняваме какво точно сме свършили. Тази практика може да я прилагаме и през първите 12 дена на всеки месец, за да я отработим.

Може ли да кажем в ретроспекция, че 2016 г. бе силно очистваща и предизвикателна за много голяма част от хората? Сякаш усетихме този процес, който започна в края на 2012 някак по-концентрирано?

Сега нараства процеса – колкото повече, толкова повече. Колкото повече хора дълбаят в това нещо, толкова повече това става като реалност и хората започват да виждат, че това е нещо, което реално съществува в тях: че те имат вътрешна същност, че тази вътрешна същност ако не й обръщаш внимание се получават напрежения, неизяснения, проблеми и те рефлектират в реалния живот, а когато работиш със себе си и със своята личност – ти започваш по-лесно да се справяш с външните си проблеми, започваме да ги решаваме отвътре навън… и на двете места едновременно, за да има баланс и синхрон. Защото ако задълбаем само навътре, отвън остава, а като задълбаем само навън, отвътре остават да се решават същности. Така като преминаваме през стъпалата, всяко има своя противоположност, примерно Овен (Аз) – Везни (Ние, Другите). Чрез другите опознаваме себе си и дали има баланс между двете, защото ако познаваме само другите оставяне собствената си личност, нямаме индивидуалност и така се изгубваме. Ако имаме само себе си и не виждаме другите… и така, трябва да има един баланс между тези двойки полярности през целият кръг.

Един последен въпрос: Каква ще бъде според Вас 2017 г. Говори се, че ще бъде важна година, сгъстена година… Според Вас какво да очакваме от 2017 г. Вие как я усещате като година, която идва?

Каквато си я направим ще бъде! Ако задружно я правим да е хубава, тя ще става все по-хубава, както говорихме преди малко – колективното съзнание и колкото повече нещата се осъзнават и създават една нова реалност чрез това, което е в умовете. Всичко преди да стане реалност, примерно една маса да видиш и да си сложиш чинията на нея, преди това е било идея, проект на някой архитект, който я е направил. Така колкото повече идеи има за една по-хубава реалност и осъзнато живеене като колектив, толкова по-бързо ще стане и понеже това много лавинообразно нараства, би трябвало да е много по-скоро от досегашната или изчистваща.

Благодаря Ви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *