Иновативни Интегрални Практики

 Иновативни Интегрални Практики

Иновативността е креативна врата в стената на немислимостта до сега. Интегралната практика миниатюризира формите на схемата и системата увеличавайки ефективността й.

Ако преди компютъра е бил с монитор, клавиатура и мишка, сега е просто малак телефон. С иновативно интегралната практика Aumenna – Красивото Цвете Всички практики на куп в един Красив букет за час и половина при това забавно и приятно спестява време и усилия да ходиш по много други различни практики, вместо само на една .. дава много.. наистина много жизнерадост.. и не на последно място освобождава от стреса, умората, напрежението и сковаността… и при това само за час и половина … на цената на една

Иновативните интегрални практически форми, методи и подходи на преподаване и обучение превръщат ученика в активен участник в учебния процес на учителя в участник от създаването на иновацията, навлизайки в динамичния център на образователното взаимодействие, чрез и в практиката, чрез който теорията се само под разбира, чрез нея, формираща и развиваща различни познания и умения цялостно, под форма на игра.

инж. Христо Божков (Ауменна) |

Създател на интегрална вибрационна практика Ауменна – Красивото Цвете. Инж. магистър по енергетика, поет, спортист, писател, художник, певец. От 30 години Христо активно се занимава с различни енергийно вибрационни практики и динамични и екстремни спортове, развиващи основните ни вибрационни инструменти – тялото, сърцето, ума и гласа, водейки един интересен, природосъобразен и щастлив, здравословен начин на живот.

През дългия си период осъзнато изследване в процеса на практика инж. Христо Божков – Христо Ицо Ауменна открива, че принципите работещи в иновативно интегралната танцувално музикална гимнастика, като практика укрепваща и развиваща тялото, сърцето, дишането, гласа и ума .. е не само практично самостоятелно занимание за интелигентни хора в група, но и, че те присъстват като неразделна част от всяка психофизическа подготовка при почти всички практики по един или друг начин спомагаща пълното отдаване на всякакъв вид дейност при пълно сливане и овладяване на собствената ни енергийно вибрационна същност … едно единение с потока от чиста позитивна жизнена енергия, който тече в нас и през нас свободно и без напрежение … Който постигне това сливане и единение със себе си в дейностите от ежедневието си, допуска принципите на иновативно интегралните практики в живота си и те стават неразделна част от него, когато той работи креативно и съзнателно с тях.…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *